Vištiena majoneze pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Vištiena majoneze

Labai paprastas, bet skanus patiekalas - orkaitėje kepta vištienos filė su majonezo padažu. Puikiai dera su šviežiomis, troškintomis ar keptomis daržovėmis, bus skanu su bet kokiu kitu garnyru jūsų nuožiūra. Vištienos kepimas orkaitėje - paprasčiausias būdas ją paruošti. Greitai, be nereikalingų judesių ir ingredientų. Majonezą drąsiai galite pakeisti grietine ir pridėti mėgstamų prieskonių bei žolelių. Išbandykite!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena majoneze Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, susmulkintą česnaką, druską ir mėgstamus prieskonius pagal skonį.

Žingsnis 2

Vištiena majoneze Žingsnis 2
Vištienos filė gausiai aptepkite gautu padažu ir sudėkite į tinkamo kepimo indo dugną.

Žingsnis 3

Vištiena majoneze Žingsnis 3
Pašaukite vištieną kepti į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 200 laipsnių ir kepkite dar 20 minučių, kol bus paruošta. Ar mėsa jau paruošta, galite sužinoti peiliu perpjovę jos vidurį. Sultys turi būti skaidrios - tada vištieną galima išimti ir patiekti į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos