Publikavimo data: 2024-03-28
Vištiena majoneze
Labai paprastas, bet skanus patiekalas - orkaitėje kepta vištienos filė su majonezo padažu. Puikiai dera su šviežiomis, troškintomis ar keptomis daržovėmis, bus skanu su bet kokiu kitu garnyru jūsų nuožiūra. Vištienos kepimas orkaitėje - paprasčiausias būdas ją paruošti. Greitai, be nereikalingų judesių ir ingredientų. Majonezą drąsiai galite pakeisti grietine ir pridėti mėgstamų prieskonių bei žolelių. Išbandykite!
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, susmulkintą česnaką, druską ir mėgstamus prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 2
Vištienos filė gausiai aptepkite gautu padažu ir sudėkite į tinkamo kepimo indo dugną.
Žingsnis 3
Pašaukite vištieną kepti į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 200 laipsnių ir kepkite dar 20 minučių, kol bus paruošta. Ar mėsa jau paruošta, galite sužinoti peiliu perpjovę jos vidurį. Sultys turi būti skaidrios - tada vištieną galima išimti ir patiekti į stalą.
Kategorijos