Publikavimo data: 2024-03-31
Vištiena majonezo tešloje
Švelni krūtinėlės filė yra universalus produktas, kurį galima ruošti šimtais skirtingų būdų. Majonezo tešloje kepta vištiena bus originalus patiekalas ant jūsų stalo. Traški auksinė plutelė ir šio patiekalo skonis privers jus gaminti šį patiekalą ne kartą. O sultinga vištienos krūtinėlė taps dar minkštesnė dėl oro majonezo tešlos.
Žingsnis 1
Tešlai paruošti reikės gilaus dubens. Į jį įmuškite vištos kiaušinį.
Žingsnis 2
Energingai plakite plaktuvu.
Žingsnis 3
Toliau plakant supilkite majonezą.
Žingsnis 4
Į majonezą ir kiaušinį įpilkite vandens. Ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Energingai plakdami įmaišykite į tešlą druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 6
Į tešlą suberkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 7
Kaip paskutinį ingredientą suberkite miltus.
Žingsnis 8
Sumaišykite tešlą iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Paruoštą tešlą perkelkite į švarią gilią lėkštę.
Žingsnis 10
Vištienos krūtinėlę supjaustykite vienodais griežinėliais.
Žingsnis 11
Vištienos gabalėlius pamerkite į miltus.
Žingsnis 12
Panardinkite filė gabaliukus į tešlą ir aptepkite iš visų pusių.
Žingsnis 13
Kepkite vištieną tešloje dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Naudokite gilią keptuvę.
Žingsnis 14
Apverskite filė gabalėlius į kitą pusę ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 15
Iškeptą vištieną padėkite ant lėkštės, kad nubėgtų aliejaus perteklius.
Kategorijos