Publikavimo data: 2024-05-26
Vištiena medaus ir garstyčių padaže
Kas gali būti skaniau už orkaitėje keptą švelnią, sultingą ir traškią vištieną medaus ir garstyčių padaže. Labai paprastas būdas paruošti skanią ir sočią vakarienę, nes mėsa yra labai vertingas ir svarbus produktas žmogui. Joje yra daug baltymų ir riebalų, mineralinių medžiagų ir vitaminų, taip reikalingų jūsų ir visų jūsų šeimos narių sveikatai.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Ištirpinkite sviestą, įdėkite medaus, garstyčių, prieskonių pagal skonį, įspauskite citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite ir padažu aptepkite blauzdas, palikite marinuotis vieną valandą.
Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite aliejumi, išdėliokite blauzdas ir kepkite orkaitėje 40 minučių 200C temperatūroje, kol paruduos.
Kategorijos