Vištiena medaus ir garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Vištiena medaus ir garstyčių padaže

Kas gali būti skaniau už orkaitėje keptą švelnią, sultingą ir traškią vištieną medaus ir garstyčių padaže. Labai paprastas būdas paruošti skanią ir sočią vakarienę, nes mėsa yra labai vertingas ir svarbus produktas žmogui. Joje yra daug baltymų ir riebalų, mineralinių medžiagų ir vitaminų, taip reikalingų jūsų ir visų jūsų šeimos narių sveikatai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Ištirpinkite sviestą, įdėkite medaus, garstyčių, prieskonių pagal skonį, įspauskite citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite ir padažu aptepkite blauzdas, palikite marinuotis vieną valandą.

Žingsnis 2

Vištiena medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite aliejumi, išdėliokite blauzdas ir kepkite orkaitėje 40 minučių 200C temperatūroje, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos