Vištiena medaus ir garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištiena medaus ir garstyčių padaže

Aromatinga, sultinga ir neįtikėtinai skani vištiena papuoš jūsų pietų ar vakarienės stalą.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 1
Paruoškite vištienos sparnelius ir blauzdas. Jei turite šaldytų vištienos sparnelių ir blauzdų, kaip ir aš, prieš tai juos atšildykite.

Žingsnis 2

Marinuokite vištieną. Sumaišykite sojų padažą, medų, garstyčias, česnaką (galite naudoti porą skiltelių šviežio česnako ir Provanso žolelių), viską sumaišykite ir apvoliokite vištienos gabalėlius. Palikite marinate 30-40 minučių.

Žingsnis 3

Vištiena medaus ir garstyčių padaže Žingsnis 3
Sudėkite vištieną ant kepimo skardos, apšlakstykite likusiu marinatu ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 50-60 minučių. Į kepimo skardą įpilu šiek tiek vandens, kad mėsa nepriliptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos