Publikavimo data: 2025-08-19
Vištiena medaus ir garstyčių padaže
Aromatinga, sultinga ir neįtikėtinai skani vištiena papuoš jūsų pietų ar vakarienės stalą.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos sparnelius ir blauzdas. Jei turite šaldytų vištienos sparnelių ir blauzdų, kaip ir aš, prieš tai juos atšildykite.
Žingsnis 2
Marinuokite vištieną. Sumaišykite sojų padažą, medų, garstyčias, česnaką (galite naudoti porą skiltelių šviežio česnako ir Provanso žolelių), viską sumaišykite ir apvoliokite vištienos gabalėlius. Palikite marinate 30-40 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite vištieną ant kepimo skardos, apšlakstykite likusiu marinatu ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 50-60 minučių. Į kepimo skardą įpilu šiek tiek vandens, kad mėsa nepriliptų.
Kategorijos