Vištiena "Nezhnyatina" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištiena "Nezhnyatina"

Skanus ir švelnus receptas, tinkantis visiems skoniams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 1
Vištienos šlaunelių filė išmuškite plaktuvu, pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.

Žingsnis 2

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 2
Ant kiekvieno gabalėlio uždėkite stambiai tarkuoto sūrio.

Žingsnis 3

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 3
Suvyniokite vištieną ir sūrį į vyniotinį.

Žingsnis 4

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 4
Kiekvieną suktinuką apvyniokite šonine.

Žingsnis 5

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 5
Šonine apvyniotus suktinukus sudėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos.

Žingsnis 6

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 6
Bulves su lupenomis supjaustykite į 4-5 dalis.

Žingsnis 7

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 7
Sudėkite bulves į kepimo skardą kartu su vištiena, pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.

Žingsnis 8

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 8
Uždenkite folija ir 45 minutes pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 9

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 9
Išimkite iš orkaitės, nuimkite foliją ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite atgal į orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 10

Vištiena "Nezhnyatina" Žingsnis 10
Išjunkite orkaitę ir palikite pastovėti apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos