Vištiena obuolių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištiena obuolių padaže

Vištiena pagal šį receptą būna minkšta, o saldžiarūgštis padažas jai suteikia neįprasto skonio. Paruoškite šią vištieną ir nustebinkite save bei savo šeimą!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena obuolių padaže Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais ir sudėkite juos į keptuvę troškinti.

Žingsnis 2

Vištiena obuolių padaže Žingsnis 2
Tuo tarpu morkas sutarkuokite ir pakepinkite kartu su svogūnais.

Žingsnis 3

Vištiena obuolių padaže Žingsnis 3
Taip pat kitoje keptuvėje apkepkite vištieną, supjaustytą atskirais gabalėliais. Sudėkite prie svogūnų. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Įberkite 1 valgomąjį šaukštą miltų. Išmaišykite. Įpilkite vandens, kad apsemtų vištieną, ir palikite užvirti.

Žingsnis 5

Vištiena obuolių padaže Žingsnis 5
Tada nulupkite obuolį ir jį sutarkuokite. Pridėkite prie vištienos. Išvirus pasūdykite pagal skonį. Palikite troškintis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos