Publikavimo data: 2025-08-18
Vištiena obuolių padaže
Vištiena pagal šį receptą būna minkšta, o saldžiarūgštis padažas jai suteikia neįprasto skonio. Paruoškite šią vištieną ir nustebinkite save bei savo šeimą!
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais ir sudėkite juos į keptuvę troškinti.
Žingsnis 2
Tuo tarpu morkas sutarkuokite ir pakepinkite kartu su svogūnais.
Žingsnis 3
Taip pat kitoje keptuvėje apkepkite vištieną, supjaustytą atskirais gabalėliais. Sudėkite prie svogūnų. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Įberkite 1 valgomąjį šaukštą miltų. Išmaišykite. Įpilkite vandens, kad apsemtų vištieną, ir palikite užvirti.
Žingsnis 5
Tada nulupkite obuolį ir jį sutarkuokite. Pridėkite prie vištienos. Išvirus pasūdykite pagal skonį. Palikite troškintis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.
Kategorijos