Publikavimo data: 2024-06-22
Vištiena po kailiu
Labai mėgstu vištieną bet kokiu būdu: troškintą, keptą, virtą, keptą. Pats sugalvojau vištieną po kailiu, remdamasis prancūziškos mėsos receptu. Šis patiekalas bus skani vakarienė jums ir jūsų šeimai. Jį galima patiekti kartu su daržovių salotomis ir garnyru pagal savo skonį. Paruošus patiekalą pageidautina valgyti iki galo, nes grybai gali duoti daug vandens, o ryte patiekalas taps skystas.
Žingsnis 1
Grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais ir apskrudinkite.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite filė į kepimo formą, ant viršaus pabarstykite druskos ir prieskonių, uždėkite grybų, pomidorų "sluoksnį", užtepkite grietinės, dar šiek tiek prieskonių ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 5
Įdėkite formą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Patiekalą kepkite 1 valandą.
Kategorijos