Vištiena po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Vištiena po kailiu

Labai mėgstu vištieną bet kokiu būdu: troškintą, keptą, virtą, keptą. Pats sugalvojau vištieną po kailiu, remdamasis prancūziškos mėsos receptu. Šis patiekalas bus skani vakarienė jums ir jūsų šeimai. Jį galima patiekti kartu su daržovių salotomis ir garnyru pagal savo skonį. Paruošus patiekalą pageidautina valgyti iki galo, nes grybai gali duoti daug vandens, o ryte patiekalas taps skystas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena po kailiu Žingsnis 1
Grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Vištiena po kailiu Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite griežinėliais ir apskrudinkite.

Žingsnis 3

Vištiena po kailiu Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 4

Vištiena po kailiu Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite filė į kepimo formą, ant viršaus pabarstykite druskos ir prieskonių, uždėkite grybų, pomidorų "sluoksnį", užtepkite grietinės, dar šiek tiek prieskonių ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 5

Vištiena po kailiu Žingsnis 5
Įdėkite formą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Patiekalą kepkite 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos