Publikavimo data: 2024-06-23
Vištiena po kailiu
Labai paprastas ir skanus receptas. Greitai iškepa orkaitėje, kol užsiimate kitais reikalais. Šeimoje nėra nė vieno, kuris nemėgtų šio patiekalo.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pasūdykite, papipirinkite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir sudėkite į kepimo skardą.
Žingsnis 2
Ant mėsos sudėkite svogūnus, jei norite, pridėkite pomidorų.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite tankiu sluoksniu taip, kad vištiena būtų tarsi apsiaustas.
Žingsnis 4
Majonezą sumaišykite su kiaušiniu ir teptuku aptepkite bulves, pabarstykite druska. Pabarstykite sūriu.
Žingsnis 5
Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 40-50 minučių.
Kategorijos