Vištiena po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištiena po kailiu

Vištienos filė būna sultinga, nepraranda skonio.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena po kailiu Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Nulupkite svogūnus ir pakepinkite juos šaukšte aliejaus, kol taps skaidrūs.

Žingsnis 2

Vištiena po kailiu Žingsnis 2
Grybus nuplaukite, smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Vištiena po kailiu Žingsnis 3
Sudėkite grybus prie svogūnų ir maišydami kepkite 10-15 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 4

Vištiena po kailiu Žingsnis 4
Vištieną nuplaukite, supjaustykite plokščiais gabalėliais, lengvai apskrudinkite.

Žingsnis 5

Vištiena po kailiu Žingsnis 5
Paimkite formą, patepkite ją aliejumi. Ant dugno sudėkite vištieną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Vištiena po kailiu Žingsnis 6
Ant viršaus sudėkite troškintus grybus ir svogūnus, išlyginkite.

Žingsnis 7

Vištiena po kailiu Žingsnis 7
Sutarkuokite du lydytus sūrius, įdėkite šaukštelį sojų padažo, šaukštą majonezo ir 3 spaustuku sutrintas česnako skilteles. Viską sumaišykite ir sudėkite ant grybų.

Žingsnis 8

Vištiena po kailiu Žingsnis 8
Pomidorus supjaustykite apskritimais, sudėkite ant sūrio mišinio, šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 9

Vištiena po kailiu Žingsnis 9
Sutarkuokite kietąjį sūrį (bet kokios rūšies) smulkia tarka ir pabarstykite ant viršaus. Pašaukite į orkaitę ir kepkite nuo 40 minučių iki 1 valandos 10 minučių, priklausomai nuo orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos