Publikavimo data: 2025-08-17
Vištiena po kailiu
Vištienos filė būna sultinga, nepraranda skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Nulupkite svogūnus ir pakepinkite juos šaukšte aliejaus, kol taps skaidrūs.
Žingsnis 2
Grybus nuplaukite, smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Sudėkite grybus prie svogūnų ir maišydami kepkite 10-15 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Vištieną nuplaukite, supjaustykite plokščiais gabalėliais, lengvai apskrudinkite.
Žingsnis 5
Paimkite formą, patepkite ją aliejumi. Ant dugno sudėkite vištieną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Ant viršaus sudėkite troškintus grybus ir svogūnus, išlyginkite.
Žingsnis 7
Sutarkuokite du lydytus sūrius, įdėkite šaukštelį sojų padažo, šaukštą majonezo ir 3 spaustuku sutrintas česnako skilteles. Viską sumaišykite ir sudėkite ant grybų.
Žingsnis 8
Pomidorus supjaustykite apskritimais, sudėkite ant sūrio mišinio, šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 9
Sutarkuokite kietąjį sūrį (bet kokios rūšies) smulkia tarka ir pabarstykite ant viršaus. Pašaukite į orkaitę ir kepkite nuo 40 minučių iki 1 valandos 10 minučių, priklausomai nuo orkaitės.
Kategorijos