Vištiena po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištiena po kailiu

Greita ir skanu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena po kailiu Žingsnis 1
Supjaustykite krūtinėlę.

Žingsnis 2

Vištiena po kailiu Žingsnis 2
Suplakite plaktuvu, sudėkite ant kepimo skardos, pabarstykite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Vištiena po kailiu Žingsnis 3
Patepkite majonezu.

Žingsnis 4

Vištiena po kailiu Žingsnis 4
Supjaustykite pomidorus ir sudėkite ant viršaus, vištiena bus sultinga.

Žingsnis 5

Vištiena po kailiu Žingsnis 5
Supjaustykite grybus ir sudėkite kitą sluoksnį.

Žingsnis 6

Vištiena po kailiu Žingsnis 6
Apibarstykite sūriu ir 20 minučių pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos