Publikavimo data: 2025-08-20
Vištiena po kailiu
Orkaitėje po daržovių ir tarkuoto sūrio sluoksniu iškepta vištiena, skani ir soti. Ji patiks jūsų artimiesiems darbo dienomis ir puikiai papildys šventinį stalą kaip savarankiškas karštas patiekalas be garnyro.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite 1,5-2 cm storio griežinėliais.
Žingsnis 2
Sandariai sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Žingsnis 3
Svogūnus ir pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Vištieną pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 5
Sudėkite sluoksnį svogūnų.
Žingsnis 6
Sudėkite pomidorų sluoksnį.
Žingsnis 7
Padenkite majonezo sluoksniu.
Žingsnis 8
Šaukite į orkaitę 40 minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 9
Sutarkuokite sūrį
Žingsnis 10
Likus 15 minučių iki kepimo pabarstykite sūriu.
Žingsnis 11
Palaukite, kol pasidarys auksinė plutelė
Kategorijos