Vištiena po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištiena po kailiu

Orkaitėje po daržovių ir tarkuoto sūrio sluoksniu iškepta vištiena, skani ir soti. Ji patiks jūsų artimiesiems darbo dienomis ir puikiai papildys šventinį stalą kaip savarankiškas karštas patiekalas be garnyro.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena po kailiu Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite 1,5-2 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Vištiena po kailiu Žingsnis 2
Sandariai sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.

Žingsnis 3

Vištiena po kailiu Žingsnis 3
Svogūnus ir pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Vištiena po kailiu Žingsnis 4
Vištieną pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 5

Vištiena po kailiu Žingsnis 5
Sudėkite sluoksnį svogūnų.

Žingsnis 6

Vištiena po kailiu Žingsnis 6
Sudėkite pomidorų sluoksnį.

Žingsnis 7

Vištiena po kailiu Žingsnis 7
Padenkite majonezo sluoksniu.

Žingsnis 8

Vištiena po kailiu Žingsnis 8
Šaukite į orkaitę 40 minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 9

Vištiena po kailiu Žingsnis 9
Sutarkuokite sūrį

Žingsnis 10

Vištiena po kailiu Žingsnis 10
Likus 15 minučių iki kepimo pabarstykite sūriu.

Žingsnis 11

Vištiena po kailiu Žingsnis 11
Palaukite, kol pasidarys auksinė plutelė

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos