Publikavimo data: 2024-06-08
Vištiena po sūrio kepurėle
Šis receptas buvo sukurtas bandymų ir klaidų būdu. Tai naudingas ir sotus patiekalas, kurį galima valgyti be garnyro. Ingredientų derinys suteikia jam įdomų skonį. Geras variantas, kuriuo galėsite pradžiuginti savo artimuosius.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė griežinėliais, uždenkite maistine plėvele, apskrudinkite. Foliją dėkite ant kepimo skardos ir ant jos uždėkite vištieną. Taip mėsą iškepsite nenaudodami papildomo aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves ir grybus: svogūnus - pusžiedžiais, pomidorus - žiedais. Ant mėsos sudėkite grybus, svogūnus ir pomidorus.
Žingsnis 3
Pasigaminkite sūrio kepurėlę. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite per česnakų spaudyklę išspaustą česnaką, majonezą, grietinę, gerai išmaišykite. Gautą sūrio mišinį užtepkite ant pomidorų.
Žingsnis 4
Pašaukite vištieną į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-35 minutes 180 °C temperatūroje.
Kategorijos