Publikavimo data: 2025-08-20
Vištiena pomidorų padaže su kmynais bet kokiam garnyrui
Tai vištiena su aromatingu, aštriu ir švelniu padažu. Konsistencija labai švelni, o dėl trumpo terminio apdorojimo skonis labai natūralus. Kmynai suteikia ypatingo prieskonio.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais ir marinuokite prieskoniuose.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Išpjaukite pomidorų šerdį ir užpilkite juos verdančiu vandeniu. Po kurio laiko nulupkite pomidorų odelę ir stambiai supjaustykite atsitiktinai.
Žingsnis 3
Sudėkite viską į smulkintuvą, įdėkite porą skiltelių česnako ir susmulkinkite.
Žingsnis 4
Sumaišykite puodelį vandens su 3 arbatiniais šaukšteliais miltų.
Žingsnis 5
Kepkite mėsą, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 6
Užpilkite pomidorų padažu, vandeniu ir miltais. Įberkite kmynų.
Žingsnis 7
Virkite, kol vištiena išvirs ir sutirštės. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite daugiau česnako.
Kategorijos