Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje

Vištiena būna labai sultinga ir minkšta.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos sparnelius ir kojas, nuimkite odą. Galite kepti tik sparnelius arba kojytes (arba kitas vištienos dalis).

Žingsnis 2

Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite vištieną.

Žingsnis 3

Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje Žingsnis 3
Kepkite iš abiejų pusių ant silpnos ugnies po dangčiu (apie 10 minučių iš kiekvienos pusės).

Žingsnis 4

Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje Žingsnis 4
Kol mėsa kepa, ruošiame padažą. Mums reikės česnako, medaus, vandens ir sojų padažo. Česnaką smulkiai supjaustykite ir nedideliame dubenėlyje sumaišykite su sojų padažu, vandeniu, medumi.

Žingsnis 5

Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje Žingsnis 5
Sudėkite vištienos dalis ir virkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 6

Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje Žingsnis 6
Apkepkite vištieną iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos