Publikavimo data: 2025-08-17
Vištiena sojos ir medaus padaže keptuvėje
Vištiena būna labai sultinga ir minkšta.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos sparnelius ir kojas, nuimkite odą. Galite kepti tik sparnelius arba kojytes (arba kitas vištienos dalis).
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite vištieną.
Žingsnis 3
Kepkite iš abiejų pusių ant silpnos ugnies po dangčiu (apie 10 minučių iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 4
Kol mėsa kepa, ruošiame padažą. Mums reikės česnako, medaus, vandens ir sojų padažo. Česnaką smulkiai supjaustykite ir nedideliame dubenėlyje sumaišykite su sojų padažu, vandeniu, medumi.
Žingsnis 5
Sudėkite vištienos dalis ir virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Apkepkite vištieną iš abiejų pusių.
Kategorijos