Publikavimo data: 2025-08-17
Vištiena sojų ir medaus padaže
Mėsa gaunasi minkšta ir skani, medaus kiekį reguliuokite priklausomai nuo to, ar jums labiau patinka mėsos, ar medaus skonis. Saldus ir neįprastas vištienos patiekalas yra labai neįprasto skonio ir patiks jūsų svečiams ar namiškiams. Ją labai lengva paruošti!
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką ir svogūną.
Žingsnis 2
Vištieną nuplaukite ir įpjaukite.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite 2/3 sviesto, suberkite česnakus ir kepkite 1-2 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite svogūnus, kepkite 1 min.
Žingsnis 5
Kol svogūnai kepa, vištieną apibarstykite prieskoniais ir druska, apvoliokite miltuose ir nusukite jų perteklių.
Žingsnis 6
Sudėkite filė į keptuvę ir uždengę dangčiu, 5 minutes kepkite ant vidutinės ugnies, apverskite ir 5 minutes kepkite iš kitos pusės.
Žingsnis 7
Supilkite 2 valgomuosius šaukštus acto, 2 valgomuosius šaukštus medaus ir 3 valgomuosius šaukštus sojos padažo, likusį aliejų, išmaišykite keptuvėje ir apverskite vištieną, uždenkite dangčiu ir palikite ant silpnos arba vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Kai vištiena pabals, pabarstykite ją krapais ir petražolėmis, apverskite, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol vištiena visiškai iškeps, retkarčiais pamaišydami padažą, kad jis liktų po vištiena. Vištienos vidus bus baltas, o išorė - gražios aukso spalvos.
Kategorijos