Vištiena su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištiena su apelsinais

Vištiena yra gana populiari daugelio mėsos patiekalų sudedamoji dalis. Vištiena visame pasaulyje mėgstama dėl savo subtilaus skonio. Vištieną galima padaryti dar skanesnę ir sultingesnę, paprasčiausiai į ją įdėjus apelsiną. Vištiena su apelsinu gali būti puiki šventinio stalo puošmena.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena su apelsinais Žingsnis 1
Sutrinkite česnaką, sumaišykite jį su kalendra ir druska ir įtrinkite vištieną. Apelsinus supjaustykite griežinėliais ir jais įdarykite vištieną.

Žingsnis 2

Vištiena su apelsinais Žingsnis 2
Supakuokite vištieną į kepimo rankovę ir laikykite 200 laipsnių orkaitėje 70 minučių. Išimkite vištieną iš rankovės ir apšlakstykite ją jos sultimis, tada palaikykite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos