Publikavimo data: 2024-06-23
Vištiena su apelsinais
Vištiena yra gana populiari daugelio mėsos patiekalų sudedamoji dalis. Vištiena visame pasaulyje mėgstama dėl savo subtilaus skonio. Vištieną galima padaryti dar skanesnę ir sultingesnę, paprasčiausiai į ją įdėjus apelsiną. Vištiena su apelsinu gali būti puiki šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Sutrinkite česnaką, sumaišykite jį su kalendra ir druska ir įtrinkite vištieną. Apelsinus supjaustykite griežinėliais ir jais įdarykite vištieną.
Žingsnis 2
Supakuokite vištieną į kepimo rankovę ir laikykite 200 laipsnių orkaitėje 70 minučių. Išimkite vištieną iš rankovės ir apšlakstykite ją jos sultimis, tada palaikykite 15 minučių.
Kategorijos