Publikavimo data: 2024-06-24
Vištiena su apelsinais medaus ir konjako padaže
Tai šventinis receptas, tačiau galite pasimėgauti ir paprastą dieną ir paversti ją švente. Skonis nuostabus. Šis patiekalas atrodo labai apetitiškai ir šventiškai.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite griežinėliais. Ryžius nuplaukite ir išmirkykite.
Žingsnis 2
Sumaišykite prieskonius su medumi, brendžiu ir apelsinų sultimis.
Žingsnis 3
Vištienos gabalėlius 30 minučių pamirkykite gautame mišinyje.
Žingsnis 4
Apelsiną supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 5
Kepkite vištienos gabalėlius 10 minučių
Žingsnis 6
Supilkite likusį padažą, sudėkite apelsinų skilteles ir ryžius ir troškinkite 30 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos