Vištiena su apelsinais medaus ir konjako padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Vištiena su apelsinais medaus ir konjako padaže

Tai šventinis receptas, tačiau galite pasimėgauti ir paprastą dieną ir paversti ją švente. Skonis nuostabus. Šis patiekalas atrodo labai apetitiškai ir šventiškai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
32 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena su apelsinais medaus ir konjako padaže Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite griežinėliais. Ryžius nuplaukite ir išmirkykite.

Žingsnis 2

Sumaišykite prieskonius su medumi, brendžiu ir apelsinų sultimis.

Žingsnis 3

Vištiena su apelsinais medaus ir konjako padaže Žingsnis 3
Vištienos gabalėlius 30 minučių pamirkykite gautame mišinyje.

Žingsnis 4

Apelsiną supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 5

Vištiena su apelsinais medaus ir konjako padaže Žingsnis 5
Kepkite vištienos gabalėlius 10 minučių

Žingsnis 6

Supilkite likusį padažą, sudėkite apelsinų skilteles ir ryžius ir troškinkite 30 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos