Publikavimo data: 2025-08-17
Vištiena su daržovėmis ir žemės riešutais
Žemės riešutai yra labai populiarus ingredientas. Nors žemės riešutai dažnai naudojami gaminant įvairius desertus - tortus, pyragus, sausainius ir kt., jie taip pat mėgstami mėsos ir žuvies patiekaluose. Dažniausiai jie yra smulkinami ir naudojami kaip įdaras. Žemės riešutai vartojami skrudinti, virti ir rečiau žali. Žemės riešutai dažnai sutinkami daržovių patiekaluose ir padažuose.
Žingsnis 1
Keptuvėje su gerai įkaitintu aliejumi kelias minutes pakepinkite žemės riešutus. Sudėkite juos ir kepkite vištieną, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite paprikas ir aitriąsias paprikas. Kepkite dar 10 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir česnakus. Po kelių minučių česnaką išimkite ir į jo vietą suberkite žaliuosius svogūnus. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Į pusę puodelio šilto vandens įpilkite sojų padažą, cukrų, miltus ir šiek tiek druskos. Gerai išmaišykite, perkoškite ir sudėkite į vištieną. Išmaišykite ir suberkite žemės riešutus. Palikite po dangčiu dar 5 minutėms.
Kategorijos