Publikavimo data: 2024-03-23
Vištiena su daržovėmis, troškinta garuose
Norint skaniai ir sveikai maitintis, nereikia brangių produktų ar sudėtingų maisto gaminimo būdų. Užtenka maistą gaminti garuose, nes šis būdas yra sveikiausias. Pagal šį receptą vištiena ir daržovės išsaugo visas sultis ir skonį viduje, o ne atiduoda jas į vandenį, kaip gaminant įprastai. O dėl to, kad virimo temperatūra neviršija 100 laipsnių, išsaugoma dauguma naudingųjų medžiagų. Vietoj druskos patiekalą pabarstykite sojų padažu.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite 2-3 plokščiais 2 cm storio gabalėliais.
Žingsnis 2
Kai vanduo puode užvirs, sumažinkite ugnį, kad šiek tiek virtų. Ant puodo uždėkite sietelį, durklą ar sietelį ir sudėkite daržoves bei vištieną. Uždenkite dangčiu ir garinkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Vištieną ir daržoves sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 4
Patiekalą apšlakstykite sojų padažu ir pagal skonį pagardinkite pipirais.
Kategorijos