Publikavimo data: 2024-03-31
Vištiena su džiovintais grybais
Vištiena su džiovintais grybais - apetitiškas ir sotus patiekalas, kuris tiks ir kasdienėms vakarienėms, ir šventiniams pietums. Jį galima patiekti su garnyru arba atskirai. Grybus galima naudoti bet kokius: miško ar šiltnamio. Kaip mėsos ingredientas į šį patiekalą dedama vištienos filė. Svarbu, kad mėsa būtų šviežia, be nemalonaus kvapo ir dėmių. Žingsnis po žingsnio pateiktas vištienos su džiovintais grybais receptas padės net pradedančiai šeimininkei susidoroti su paruošimu.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną su džiovintais grybais. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite grybus ir vištienos filė. Įberkite druskos ir išmaišykite. Kepkite 5 minutes. Į keptuvę sudėkite morkas. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Palikite 2 minutes. Supilkite 0,5 l vandens. Įberkite maltų juodųjų pipirų ir išmaišykite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį. Virkite po dangčiu 30 minučių.
Kategorijos