Vištiena su džiovintais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Vištiena su džiovintais grybais

Vištiena su džiovintais grybais - apetitiškas ir sotus patiekalas, kuris tiks ir kasdienėms vakarienėms, ir šventiniams pietums. Jį galima patiekti su garnyru arba atskirai. Grybus galima naudoti bet kokius: miško ar šiltnamio. Kaip mėsos ingredientas į šį patiekalą dedama vištienos filė. Svarbu, kad mėsa būtų šviežia, be nemalonaus kvapo ir dėmių. Žingsnis po žingsnio pateiktas vištienos su džiovintais grybais receptas padės net pradedančiai šeimininkei susidoroti su paruošimu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena su džiovintais grybais Žingsnis 1
Paruoškite vištieną su džiovintais grybais. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite grybus ir vištienos filė. Įberkite druskos ir išmaišykite. Kepkite 5 minutes. Į keptuvę sudėkite morkas. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Palikite 2 minutes. Supilkite 0,5 l vandens. Įberkite maltų juodųjų pipirų ir išmaišykite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį. Virkite po dangčiu 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos