Vištiena su faršu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištiena su faršu

Ši vištiena labai skani. Skanus!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena su faršu Žingsnis 1
Įtrinkite vištienos gabalėlius druska, prieskoniais, pipirais, česnaku ir, uždengę dangčiu, siųskite kepti į įkaitintą keptuvę.

Žingsnis 2

Vištiena su faršu Žingsnis 2
Po 10-15 minučių apverskite ant kitos pusės.

Žingsnis 3

Vištiena su faršu Žingsnis 3
Dar po 15 minučių, kai antroji pusė apkeps, įpilkite į vištieną 2/3 puodelio vandens ir įberkite šiek tiek druskos. Troškinkite, kol išvirs.

Žingsnis 4

Vištiena su faršu Žingsnis 4
Pabaigoje įpilkite kefyro, atsargiai išmaišykite ir dar šiek tiek pavirkite. Jei norite, pabarstykite žolelėmis. Vištiena paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos