Publikavimo data: 2025-08-17
Vištiena su graikiniais riešutais
Ir suaugusieji, ir vaikai žino, kad graikinių riešutų valgymas labai gerai veikia žmogaus organizmą. Manoma, kad jis ir teigiamai veikia smegenų veiklą, puikiai atgaivina ir pamaitina organizmą. Graikiniai riešutai naudingi net sergantiesiems cukriniu diabetu. Verta paminėti, kad šis produktas yra gana kaloringas, todėl norma laikoma 100 g graikinių riešutų per dieną. Be to, kad graikiniai riešutai vartojami žali, jie plačiai naudojami gaminant maistą. Iš jų gaminami padažai, pyragai, halva, pyragai, uogienės, dedami į mėsą ir salotas.
Žingsnis 1
Kepkite mėsą keptuvėje, kol apskrus. Tada sudėkite ją į lėkštę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Toje pačioje vietoje apie 2 minutes pakepinkite svogūną, česnaką ir miltus. Sumažinkite ugnį ir nuolat maišykite. Sudėkite riešutus ir grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais. Maišykite, kol sutirštės.
Žingsnis 3
Šaukštu užpilkite padažą ant apkeptų mėsos gabalėlių, uždenkite ir kepkite dar 20 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos