Vištiena su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Vištiena su grybais

Pridėjus grybų, kepta vištiena tampa sultingesnė ir minkštesnė. Todėl šį patiekalą galima patiekti kaip atskirą patiekalą be garnyro. Tai puikus pasirinkimas lengviems šeimos pietums ar vakarienei. Vištienos filė su grybais vienoje keptuvėje iškepa vos per pusvalandį.
Gaminimo laikas
43 min.
Laikas virtuvėje
31 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena su grybais Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais. Apkepkite jį augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Vištiena su grybais Žingsnis 2
Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėkite į svogūnus ir kepkite apie 20 minučių dažnai maišydami.

Žingsnis 3

Vištiena su grybais Žingsnis 3
Grybus nuplaukite, supjaustykite atsitiktinai. Sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol išgaruos vanduo ir produktas įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 4

Vištiena su grybais Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite smulkinto česnako, druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos