Publikavimo data: 2024-06-24
Vištiena su grybais
Pridėjus grybų, kepta vištiena tampa sultingesnė ir minkštesnė. Todėl šį patiekalą galima patiekti kaip atskirą patiekalą be garnyro. Tai puikus pasirinkimas lengviems šeimos pietums ar vakarienei. Vištienos filė su grybais vienoje keptuvėje iškepa vos per pusvalandį.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais. Apkepkite jį augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Vištienos filė nuplaukite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėkite į svogūnus ir kepkite apie 20 minučių dažnai maišydami.
Žingsnis 3
Grybus nuplaukite, supjaustykite atsitiktinai. Sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol išgaruos vanduo ir produktas įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite smulkinto česnako, druskos ir pipirų.
Kategorijos