Publikavimo data: 2024-06-22
Vištiena su karamelizuotais svarainiais
Karamelizuoti vaisiai yra skanūs ir visada patrauklios išvaizdos. Jų galima dėti beveik visur. Šis patiekalas pasirodė labai kūrybingas.
Žingsnis 1
Vištieną valandą virkite pasūdytame vandenyje. Kai išvirta vištiena atvės, atskirkite ją nuo kaulų.
Žingsnis 2
Moliūgą supjaustykite mažais gabalėliais. Moliūgą 20 minučių virkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 3
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir cukrų. Supjaustykite svarainius mažomis skiltelėmis. Keptuvėje su sviestu ir cukrumi karamelizuokite svarainius.
Žingsnis 4
Supjaustykite salierą griežinėliais.
Žingsnis 5
Vištieną sudėkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, ant viršaus uždėkite karamelizuotų svarainių. Šalia sudėkite moliūgų garnyrą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite salierais.
Kategorijos