Publikavimo data: 2024-04-14
Vištiena su kuskusu
Skanus rytietiškos virtuvės patiekalas - kuskusas su vištiena. Šį patiekalą lengva paruošti ir jis nepaliks abejingų! Kuskusas yra kviečių rūšis. Grūdams nereikia ypatingų laikymo ir paruošimo sąlygų. Pakanka užpilti kuskusą stikline verdančio vandens ir palikti 5 minutėms. Kuskusą galima derinti su įvairiais ingredientais. Pavyzdžiui, šiame recepte kepta vištienos krūtinėlės filė ir daržovės puikiai dera su kruopomis! Bulgariški pipirai suteiks patiekalui ryškių spalvų ir naudos vitaminų bei skaidulinių medžiagų pavidalu!
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Svogūnus ir porus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlės filė supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 3
Kepkite vištienos krūtinėlės filė svieste, kol taps auksinės spalvos. Tuo pat metu užpilkite kuskusą šiltu vandeniu ir leiskite jam sugerti visą skystį.
Žingsnis 4
Kepkite daržoves, kol suminkštės, ir sudėkite jas į vištienos krūtinėlę.
Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite papriką ir ciberžolę. Išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite kuskusą, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Išmaišykite ingredientus.
Kategorijos