Vištiena su marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Vištiena su marinuotais grybais

Vištienai su marinuotais grybais kepti orkaitėje geriau rinktis vištienos krūtinėlės filė. Ji bus minkšta, sultinga ir dietinė. Tačiau yra viena paslaptis - šį patiekalą reikia kepti tik orkaitėje ne aukštesnėje kaip 180 ˚C temperatūroje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena su marinuotais grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į keptuvę įpilkite aliejaus. Įkaitinkite ir sudėkite svogūnus. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Perkelkite svogūnus į dubenį ir sumaišykite juos su grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Vištiena su marinuotais grybais Žingsnis 2
Iškepkite vištieną ir grybus. Į kepimo formą įdėkite foliją. Ant jos sudėkite vištienos filė. Ant viršaus išdėliokite grybus ir svogūnus ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 180 ˚C įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos