Vištiena su marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Vištiena su marinuotais grybais

Vištienai su marinuotais grybais kepti orkaitėje geriau rinktis vištienos krūtinėlės filė. Ji bus minkšta, sultinga ir dietinė. Tačiau yra viena paslaptis - šį patiekalą reikia kepti tik orkaitėje ne aukštesnėje kaip 180 ˚C temperatūroje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena su marinuotais grybais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į keptuvę įpilkite aliejaus. Įkaitinkite ir sudėkite svogūnus. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Perkelkite svogūnus į dubenį ir sumaišykite juos su grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Vištiena su marinuotais grybais Žingsnis 2
Iškepkite vištieną ir grybus. Į kepimo formą įdėkite foliją. Ant jos sudėkite vištienos filė. Ant viršaus išdėliokite grybus ir svogūnus ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Pašaukite į iki 180 ˚C įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos