Publikavimo data: 2024-03-26
Vištiena su moliūgais ir grybais
Įdomus patiekalas mėgstantiems eksperimentuoti su skoniais. Tokį produktą kaip moliūgas paruošti nėra lengva užduotis, todėl naudodami šį receptą turėtumėte laikytis tinkamos veiksmų sekos, nes moliūgas troškinasi greičiau nei daugelis kitų produktų.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite vienodais gabalėliais, moliūgą - kubeliais, o grybus - ketvirčiais. Sudėkite vištieną į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol iškeps iki pusės, maždaug 4-5 minutes. Perkelkite vištieną į atskirą švarų indą.
Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir grybus.
Žingsnis 3
Kai grybai ir svogūnai iškeps iki pusės, sudėkite moliūgą ir maišydami kepkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite vištieną, grietinę, druską, pipirus ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol moliūgas suminkštės, maždaug 10-15 minučių.
Kategorijos