Vištiena su moliūgais ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Vištiena su moliūgais ir grybais

Įdomus patiekalas mėgstantiems eksperimentuoti su skoniais. Tokį produktą kaip moliūgas paruošti nėra lengva užduotis, todėl naudodami šį receptą turėtumėte laikytis tinkamos veiksmų sekos, nes moliūgas troškinasi greičiau nei daugelis kitų produktų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena su moliūgais ir grybais Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite vienodais gabalėliais, moliūgą - kubeliais, o grybus - ketvirčiais. Sudėkite vištieną į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol iškeps iki pusės, maždaug 4-5 minutes. Perkelkite vištieną į atskirą švarų indą.

Žingsnis 2

Vištiena su moliūgais ir grybais Žingsnis 2
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir grybus.

Žingsnis 3

Vištiena su moliūgais ir grybais Žingsnis 3
Kai grybai ir svogūnai iškeps iki pusės, sudėkite moliūgą ir maišydami kepkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Vištiena su moliūgais ir grybais Žingsnis 4
Sudėkite vištieną, grietinę, druską, pipirus ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol moliūgas suminkštės, maždaug 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos