Publikavimo data: 2025-08-18
Vištiena su moliūgų gabalėliais po majonezo ir česnako švelniu padažu
Labai švelnus, pikantiškas ir labai skanus patiekalas, laižantis pirštus.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Marinuokite majoneze, smulkintu česnaku, druska, prieskoniais, actu ir 1 šaukštu alyvuogių aliejaus. Sumaišykite marinatą su vištienos gabalėliais ir palikite marinuotis 1 valandą šaldytuve.
Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite folija, ant viršaus sudėkite moliūgo griežinėlius, pabarstykite druska, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, sudėkite marinuotus vištienos griežinėlius ir užpilkite 1 puodeliu virinto vandens. Viską suvyniokite į foliją ir kepkite 50 minučių 200-240 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos