Vištiena su moliūgų gabalėliais po majonezo ir česnako švelniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištiena su moliūgų gabalėliais po majonezo ir česnako švelniu padažu

Labai švelnus, pikantiškas ir labai skanus patiekalas, laižantis pirštus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena su moliūgų gabalėliais po majonezo ir česnako švelniu padažu Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Marinuokite majoneze, smulkintu česnaku, druska, prieskoniais, actu ir 1 šaukštu alyvuogių aliejaus. Sumaišykite marinatą su vištienos gabalėliais ir palikite marinuotis 1 valandą šaldytuve.

Žingsnis 2

Vištiena su moliūgų gabalėliais po majonezo ir česnako švelniu padažu Žingsnis 2
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Vištiena su moliūgų gabalėliais po majonezo ir česnako švelniu padažu Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite folija, ant viršaus sudėkite moliūgo griežinėlius, pabarstykite druska, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, sudėkite marinuotus vištienos griežinėlius ir užpilkite 1 puodeliu virinto vandens. Viską suvyniokite į foliją ir kepkite 50 minučių 200-240 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos