Publikavimo data: 2024-05-25
Vištiena su obuoliais multicooker keptuvėje
Vienas populiariausių maisto derinių yra vištiena ir vaisiai, dažniausiai obuoliai. Todėl siūlome jums gardžiai pagardintos vištienos su obuoliais, medumi ir prieskoniais receptą. Dėl medaus ir obuolių vištienos filė įgauna saldžiarūgščių natų. Koriandros, cinamonas ir badianas suteikia pikantiško skonio ir aromato. Tokia vištiena puikiai tinka vakarienei ar šventiniam stalui. Prie jos puikiai tiks keptos bulvės arba basmati ryžiai su garuose troškintomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 2
Stambiai susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Vištienos filė supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite vandenį, medų, česnaką, cinamoną ir maltą kalendrą.
Žingsnis 5
Į dubenį supilkite augalinį aliejų, sudėkite vištieną ir obuolius. Vištieną ir obuolius užpilkite medaus marinatu, tada suberkite kardijų sėklas. Uždarykite daugiafunkcinės keptuvės dangtį, pasirinkite programą "Troškinys" ir nustatykite 40 minučių trukmę.
Žingsnis 6
Gaminimo metu patiekalą porą kartų pamaišykite. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 7
Vištiena su obuoliais multivarke paruošta. Gero apetito!
Kategorijos