Publikavimo data: 2024-05-25
Vištiena su obuoliais rankovėje
Vištieną pagrįstai galima laikyti vienu iš greitų ir ekonomiškų patiekalų ne tik kasdienei vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Šio paukščio mėsa turi daug privalumų: ji yra dietinė, neturi daug riebalų, turi daug baltymų, taip pat greitai paruošiama. Vištieną galima virti, kepti, troškinti arba kepti. Į ją galima dėti bet kokių prieskonių ir priedų - šia mėsa nieko nesugadinsite. Pavyzdžiui, vištieną galite kepti orkaitėje su obuoliais.
Žingsnis 1
Supjaustykite obuolius mažais gabalėliais, prieš tai išėmę šerdį ir sėklas.
Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite majonezą, druską ir prieskonius.
Žingsnis 3
Vištieną įtrinkite paruoštu padažu ir sudėkite obuolius.
Žingsnis 4
Vištieną ir obuolius sudėkite į kepimo rankovę.
Žingsnis 5
Kepkite vištieną orkaitėje 40 minučių.
Žingsnis 6
Išimkite vištieną iš rankovės, supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos