Publikavimo data: 2024-06-08
Vištiena su prieskoniais ir pomidorų padažu
Vištiena su česnakais, morkomis ir svogūnais, pagardinta pomidorų padažu, yra greitai paruošiama ir labai skani. Šis patiekalas visada bus atpažįstamas ant šeimos stalo. Prie jo galite paruošti bet kokį garnyrą arba pasigaminti įvairių salotų, nes jos tik sustiprina mėsos skonį ir aromatą. Vištienos gaminimas pagal šią variaciją yra paprastas, su šiais pagrindais galės susidoroti visiškai nepatyrę virtuvėje maisto gaminimo mėgėjai.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais, morkas ir pomidorus sutarkuokite stambia tarka, o česnakus - smulkia tarka. Vištieną marinuokite prieskoniuose ir druskoje.
Žingsnis 2
Keptuvėje su augaliniu aliejumi trumpai pakepinkite svogūną. Sudėkite morkas ir pomidorus, įberkite druskos ir pipirų ir troškinkite. Pabaigoje į keptuvę suberkite česnaką.
Žingsnis 3
Didelėje keptuvėje su augaliniu aliejumi 3-4 minutes pakepinkite vištieną. Sudėkite paruoštas daržoves. Viską sumaišykite ir troškinkite 35-40 minučių.
Kategorijos