Publikavimo data: 2024-06-09
Vištiena su prieskoninėmis žolelėmis ir ryžiais
Patiekalas, kurį sudaro mėsa ir košė su daržovėmis, puikiai tinka vakarienei baigiantis darbo dienai, nes viskas gaminama viename inde, o tai labai patogu. Gamindami patiekalą sugaišite ne daugiau kaip valandą, o produktų - minimaliai. Ryžiai sugers vištienos šlaunelių skonį ir aromatą, dėl to jie nebus sausi. Aštrių žolelių ir daržovių skonis padarys patiekalą nepamirštamą.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite šlauneles oda žemyn ir kepkite po 7 minutes iš abiejų pusių, pabarstykite paprikomis iš abiejų pusių. Mėsą atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Mėsos keptuvėje pakepinkite svogūną, tada morkas, česnaką, jei reikia, žaliąjį svogūną. Sudėkite visus likusius prieskonius ir citrinos žievelę. Išspauskite citrinos sultis tiesiai į keptuvę ir troškinkite dar minutę.
Žingsnis 3
Supilkite ant ryžių ir gerai išmaišykite. Sudėkite vištieną oda į viršų, užpilkite 400 ml verdančio vandens, užvirinkite, uždenkite ir palikite virti 30 minučių.
Kategorijos