Publikavimo data: 2025-08-18
Vištiena su žaliomis daržovėmis
Egzistuoja mokymas, kad skirtingų spalvų maisto produktai skirtingai veikia mūsų organizmą. Pavyzdžiui, baltos spalvos maisto produktai (tokie kaip ryžiai, riešutai, česnakai, svogūnai, pieno produktai, vištiena, balta žuvis) pirmiausia naudingi nervų sistemai. Jie ramina, švelnina emocijas, taip pat gerina regėjimą ir vidaus sekrecijos liaukų veiklą. O žalia spalva normalizuoja žmogaus širdies ir kraujagyslių sistemą, suteikia energijos ir geros nuotaikos. Šiandien pasigaminkime baltai žalią patiekalą - mūsų organizmo labui.
Žingsnis 1
Keptuvėje šiek tiek aliejaus pakepinkite 3 rūšių kopūstus, išskyrus Pekino kopūstus.
Žingsnis 2
Supjaustykite pekino kopūstus ir aisbergo kopūstus gabaliukais ir suberkite į keptuvę. Įdėkite smulkiai supjaustytos žalios vištienos. Uždengę dangčiu troškinkite apie 15 minučių. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį, susmulkinkite riešutus (galite naudoti bet kokios rūšies riešutus).
Kategorijos