Vištiena su žaliomis daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištiena su žaliomis daržovėmis

Egzistuoja mokymas, kad skirtingų spalvų maisto produktai skirtingai veikia mūsų organizmą. Pavyzdžiui, baltos spalvos maisto produktai (tokie kaip ryžiai, riešutai, česnakai, svogūnai, pieno produktai, vištiena, balta žuvis) pirmiausia naudingi nervų sistemai. Jie ramina, švelnina emocijas, taip pat gerina regėjimą ir vidaus sekrecijos liaukų veiklą. O žalia spalva normalizuoja žmogaus širdies ir kraujagyslių sistemą, suteikia energijos ir geros nuotaikos. Šiandien pasigaminkime baltai žalią patiekalą - mūsų organizmo labui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena su žaliomis daržovėmis Žingsnis 1
Keptuvėje šiek tiek aliejaus pakepinkite 3 rūšių kopūstus, išskyrus Pekino kopūstus.

Žingsnis 2

Vištiena su žaliomis daržovėmis Žingsnis 2
Supjaustykite pekino kopūstus ir aisbergo kopūstus gabaliukais ir suberkite į keptuvę. Įdėkite smulkiai supjaustytos žalios vištienos. Uždengę dangčiu troškinkite apie 15 minučių. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Vištiena su žaliomis daržovėmis Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį, susmulkinkite riešutus (galite naudoti bet kokios rūšies riešutus).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos