Vištiena sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Vištiena sūrio padaže

Mūsų vartotojų krepšelyje paukštiena tapo lydere, palyginti su kiauliena, jautiena ir aviena. Paukštieną lengva paruošti ir joje yra labai daug maistinių medžiagų. Jei kalbėsime apie vištieną, tai priklausomai nuo apdorojimo kokybės ir mėsos riebumo ji skirstoma į kategorijas. Pirmajai kategorijai priskiriami gerai maitinti viščiukai su gerai išvystytu raumeniniu audiniu ir riebalų sankaupomis. Antrajai kategorijai atitinkamai priskiriami paukščiai, kurių raumeningumas patenkinamas, o riebalų - mažiau.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištiena sūrio padaže Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais. Į formą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įdėkite vištieną.

Žingsnis 2

Vištiena sūrio padaže Žingsnis 2
Vištieną pasūdykite ir papipirinkite. Pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

Žingsnis 3

Vištiena sūrio padaže Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir 10-15 minučių pašaukite formą su vištiena į orkaitę.

Žingsnis 4

Vištiena sūrio padaže Žingsnis 4
Išimkite vištieną, užpilkite padažu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę, kol iškeps.

Žingsnis 5

Vištiena sūrio padaže Žingsnis 5
Patiekite paruoštą vištieną su pomidorais ir žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos