Publikavimo data: 2024-03-27
Vištiena sūrio padaže
Mūsų vartotojų krepšelyje paukštiena tapo lydere, palyginti su kiauliena, jautiena ir aviena. Paukštieną lengva paruošti ir joje yra labai daug maistinių medžiagų. Jei kalbėsime apie vištieną, tai priklausomai nuo apdorojimo kokybės ir mėsos riebumo ji skirstoma į kategorijas. Pirmajai kategorijai priskiriami gerai maitinti viščiukai su gerai išvystytu raumeniniu audiniu ir riebalų sankaupomis. Antrajai kategorijai atitinkamai priskiriami paukščiai, kurių raumeningumas patenkinamas, o riebalų - mažiau.
Žingsnis 1
Krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais. Į formą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įdėkite vištieną.
Žingsnis 2
Vištieną pasūdykite ir papipirinkite. Pagardinkite mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir 10-15 minučių pašaukite formą su vištiena į orkaitę.
Žingsnis 4
Išimkite vištieną, užpilkite padažu ir dar 10 minučių pašaukite į orkaitę, kol iškeps.
Žingsnis 5
Patiekite paruoštą vištieną su pomidorais ir žolelėmis.
Kategorijos