Vištiena terijakio padaže su funchosa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištiena terijakio padaže su funchosa

Vištiena terijakio padaže su funchoza - sotūs pietūs ar vakarienė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena terijakio padaže su funchosa Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite porcijomis, pagardinkite prieskoniais ir druska.

Žingsnis 2

Vištiena terijakio padaže su funchosa Žingsnis 2
Kepkite vištieną iš abiejų pusių.

Žingsnis 3

Vištiena terijakio padaže su funchosa Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje 3 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką, suberkite cukrų, sojų padažą ir vandenyje ištirpintą krakmolą.

Žingsnis 4

Vištiena terijakio padaže su funchosa Žingsnis 4
Sudėkite vištieną į keptuvę su sojų padažu ir viską troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Vištiena terijakio padaže su funchosa Žingsnis 5
Funchozą užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 5 minutes pastovėti ir nusausinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos