Publikavimo data: 2025-08-20
Vištiena žydų stiliumi
Vištiena būna labai sultinga ir minkšta, o kreminis padažas tinka prie bet kokio garnyro.
Žingsnis 1
Nuplautas ir gerai nusausintas šlauneles marinuokite. Marinatui sumaišykite smulkiai supjaustytas 2 česnako skilteles, prieskonius ir majonezą. Marinuokite šlauneles 20 minučių.
Žingsnis 2
Marinuotas šlauneles sudėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies, kol apskrus.
Žingsnis 3
Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažui skirtus ingredientus. Susmulkinkite svogūną ir česnaką
Žingsnis 4
Supjaustykite grybus.
Žingsnis 5
Kai šlaunelės iškeps, išimkite jas iš keptuvės ir tame pačiame aliejuje apie 4 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 6
Tada sudėkite grybus ir gabalėlį sviesto, iš grybų išgarinkite vandenį.
Žingsnis 7
Kai grybai paruduos, grąžinkite šlauneles į keptuvę ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite dar 7 minutes.
Žingsnis 8
Tada supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 7 minutes.
Kategorijos