Vištiena žydų stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištiena žydų stiliumi

Vištiena būna labai sultinga ir minkšta, o kreminis padažas tinka prie bet kokio garnyro.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 1
Nuplautas ir gerai nusausintas šlauneles marinuokite. Marinatui sumaišykite smulkiai supjaustytas 2 česnako skilteles, prieskonius ir majonezą. Marinuokite šlauneles 20 minučių.

Žingsnis 2

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 2
Marinuotas šlauneles sudėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies, kol apskrus.

Žingsnis 3

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 3
Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažui skirtus ingredientus. Susmulkinkite svogūną ir česnaką

Žingsnis 4

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 4
Supjaustykite grybus.

Žingsnis 5

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 5
Kai šlaunelės iškeps, išimkite jas iš keptuvės ir tame pačiame aliejuje apie 4 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 6

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 6
Tada sudėkite grybus ir gabalėlį sviesto, iš grybų išgarinkite vandenį.

Žingsnis 7

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 7
Kai grybai paruduos, grąžinkite šlauneles į keptuvę ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite dar 7 minutes.

Žingsnis 8

Vištiena žydų stiliumi Žingsnis 8
Tada supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos