Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos barščiai
Standartiniai vištienos barščiai. Tai pirštus laižantis patiekalas, kuriam daug neišleisite. Vištiena šiais laikais yra biudžetinė mėsa, o sriuba ant tokio sultinio gaunasi puiki.
Žingsnis 1
Vištienos sultinį virkite dvi valandas ir perkoškite.
Žingsnis 2
Nulupkite sriubai skirtas daržoves.
Žingsnis 3
Supjaustykite kopūstus, svogūnus, cukinijas ir bulves. Burokėlius ir morkas sutarkuokite.
Žingsnis 4
Apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 5
Burokėlius apkepkite ir troškinkite (1/2 šaukšto sultinio) nedideliame kiekyje sultinio.
Žingsnis 6
Apkepkite, o tada troškinkite kopūstus (1/2 samčio sultinio) nedideliame kiekyje sultinio.
Žingsnis 7
Pirmiausia į puodą sudėkite bulves ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 8
Tada sudėkite burokėlius, svogūnus, morkas ir kopūstus. Virkite dar 20 minučių. Tada sudėkite žoleles ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos