Publikavimo data: 2024-10-13
Vištienos blauzdelė su pupelėmis pomidorų ir grietinės padaže
Vištienos blauzdelės su pupelėmis pomidorų ir grietinės padaže - tai patiekalas, kuriam nereikia didelių finansinių išlaidų ir ypatingų kulinarinių įgūdžių. Jį galima patiekti pietums ir vakarienei atskirai arba papildyti garnyru ar salotomis. Labai patogu, kad vištiena troškinama kartu su pupelėmis aromatingame padaže, todėl sutaupoma laiko gaminant maistą.
Žingsnis 1
Nuplautas vištienos blauzdas įtrinkite druska ir vištienos prieskoniais, palikite marinuotis po pusvalandį.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje 3-5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Apvoliokite vištienos blauzdas miltuose ir kepkite jas keptuvėje aliejuje ant didelės ugnies 6-7 minutes. Tada sudėkite jas į multicookerio dubenį, sudėkite pupeles, bulvytes, grietinę, pagal skonį druskos, išmaišykite ir virkite "Troškinimo" režimu 40-60 minučių.
Kategorijos