Publikavimo data: 2025-08-19
Vištienos blauzdelės bulvių košėje su džiūvėsėliais
Neįprastas patiekalo patiekimas nustebins jūsų svečius ir šeimos narius. Jei pavargote nuo banalių receptų, pabandykite pasigaminti tokius šonkauliukus. Pats receptas gana paprastas, jei laikysitės visų rekomendacijų. Mėsa gaunasi minkšta, sultinga traškiame apkepe. Bulvių košė puikiai papildo patiekalą, garnyro jums neprireiks. Būtinai išbandykite!
Žingsnis 1
Virtas bulves nusausinkite, jei reikia, įpilkite aliejaus ir įberkite druskos. Sutrinkite bulves trintuvu arba maišytuvu. Leiskite košei šiek tiek atvėsti, tada įmaišykite kiaušinį ir šiek tiek miltų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Vištienos blauzdas kepkite 15-17 minučių. Palikite šiek tiek atvėsti, tada uždengkite blauzdas bulvių koše. Gerai prispauskite košę.
Žingsnis 3
Švelniai apvoliokite blauzdas džiūvėsėliuose. Formą išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi. Tada perkelkite paruoštas blauzdas.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite orkaitėje 10-15 minučių.
Kategorijos