Publikavimo data: 2025-08-17
Vištienos blauzdelės grietinės ir česnakų padaže
Paprastas ir apetitiškas patiekalas greitam valgymui.
Žingsnis 1
Iš anksto nuplautas blauzdas pagardinkite druska, išmaišykite ir palikite 5 minutėms.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinės ir česnakų padažą: į gilų dubenį įdėkite 3 valgomuosius šaukštus grietinės (bet kokio riebumo), nulupkite ir išspauskite česnaką, įberkite džiovintų krapų, prieskonių pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Panardinkite blauzdas iš visų pusių į padažą ir sudėkite ant kepimo skardos. Likusį padažą tolygiai paskirstykite ant mėsos. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 50-60 minučių.
Kategorijos