Vištienos blauzdelės grietinės ir česnakų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Vištienos blauzdelės grietinės ir česnakų padaže

Paprastas ir apetitiškas patiekalas greitam valgymui.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos blauzdelės grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 1
Iš anksto nuplautas blauzdas pagardinkite druska, išmaišykite ir palikite 5 minutėms.

Žingsnis 2

Vištienos blauzdelės grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 2
Paruoškite grietinės ir česnakų padažą: į gilų dubenį įdėkite 3 valgomuosius šaukštus grietinės (bet kokio riebumo), nulupkite ir išspauskite česnaką, įberkite džiovintų krapų, prieskonių pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Vištienos blauzdelės grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 3
Panardinkite blauzdas iš visų pusių į padažą ir sudėkite ant kepimo skardos. Likusį padažą tolygiai paskirstykite ant mėsos. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 50-60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos