Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru
Skanūs ir sveiki pietūs ar vakarienė visai šeimai.
Žingsnis 1
Vištienos blauzdas marinuokite prieskoniuose, padažuose ir prieskoniuose. Palikite marinuotis 30-40 minučių.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.
Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite, kol vanduo nubėgs, nusausinkite ir suberkite į keptuvėje esančias daržoves. Kaitinkite ryžius ir daržoves, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 4
Ryžius ir daržoves sudėkite į karščiui atsparią formą ir užpilkite keturiais puodeliais verdančio vandens.
Žingsnis 5
Sudėkite vištienos blauzdeles į ryžius ir vandenį ir siųskite į 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Kepimo pradžioje formą su ryžiais ir vištiena galima uždengti folija.
Kategorijos