Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru

Skanūs ir sveiki pietūs ar vakarienė visai šeimai.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru Žingsnis 1
Vištienos blauzdas marinuokite prieskoniuose, padažuose ir prieskoniuose. Palikite marinuotis 30-40 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.

Žingsnis 3

Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru Žingsnis 3
Ryžius nuplaukite, kol vanduo nubėgs, nusausinkite ir suberkite į keptuvėje esančias daržoves. Kaitinkite ryžius ir daržoves, kol išgaruos skystis.

Žingsnis 4

Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru Žingsnis 4
Ryžius ir daržoves sudėkite į karščiui atsparią formą ir užpilkite keturiais puodeliais verdančio vandens.

Žingsnis 5

Vištienos blauzdelės, keptos su garnyru Žingsnis 5
Sudėkite vištienos blauzdeles į ryžius ir vandenį ir siųskite į 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Kepimo pradžioje formą su ryžiais ir vištiena galima uždengti folija.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos