Vištienos blauzdelės su cukinija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Vištienos blauzdelės su cukinija

Apetitiški vištienos blauzdelės, keptos su cukinija orkaitėje su grietinės ir garstyčių padažu, tokiam patiekalui paruošti reikės mažiausiai jūsų aktyvaus laiko. Vištiena bus sultinga ir minkšta. Toks neįprastas ir saikingai aštrus padažas, kurio pagrindą sudaro grietinė ir garstyčios su mėgstamais prieskoniais, yra nepaprastai skanus ir neįprastas. Toks visavertis patiekalas tiks ir įprastiems šeimos pietums, ir šventiniam stalui. Būtinai paruoškite tokį patiekalą visai šeimai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos blauzdelės su cukinija Žingsnis 1
Nuplautą cukiniją supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Supjaustytą cukiniją perkelkite į keptuvę arba keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi. Kepkite 10 minučių, o po cukinijos sudėkite grietinę ir garstyčias. Likus 2 minutėms iki išjungimo, į cukiniją pagal skonį įberkite druskos ir Provanso žolelių, 10 minučių troškinkite cukiniją padaže su prieskoniais ant silpnos ugnies. Po to paruoštas cukinijas perkelkite į kepimo indą.

Žingsnis 2

Vištienos blauzdelės su cukinija Žingsnis 2
Nuplautas vištienos blauzdas iki pusės iškepkite įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol jos paruduos. Iškepusius kotletus sudėkite į paruoštas cukinijas garstyčių padaže.

Žingsnis 3

Vištienos blauzdelės su cukinija Žingsnis 3
Paruoštą patiekalą 30 minučių pašaukite į orkaitę, kepkite 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos