Vištienos blauzdelės su traškia plutele keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos blauzdelės su traškia plutele keptuvėje

Vištienos blauzdelės keptuvėje - paprastas būdas paruošti skanią ir aromatingą mėsą su traškia plutele išorėje ir sultingu, minkštu vidumi. Jos paruošiamos labai greitai ir paprastai, su jomis gali susidoroti net pradedanti šeimininkė. Tokią vištieną galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos blauzdelės su traškia plutele keptuvėje Žingsnis 1
Vištienos šlauneles pagardinkite druska ir prieskoniais. Palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos blauzdelės su traškia plutele keptuvėje Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite vištienos šlauneles.

Žingsnis 3

Vištienos blauzdelės su traškia plutele keptuvėje Žingsnis 3
Kepkite, kol taps auksinės spalvos, po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos