Vištienos carpaccio su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vištienos carpaccio su daržovėmis

Carpaccio - italų virtuvėje labai plonai supjaustyta žalia mėsa, pagardinta alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais. Tačiau, kaip ir japoniškų suši atveju, rusai pakeitė receptą pagal savo skonį ir dažniau naudoja žalią arba rūkytą mėsą. Plonais griežinėliais supjaustyta žalia rūkyta vištiena dera ir su šviežiomis daržovėmis, ir su aštriu padažu, be to, jai nereikia nereikalingų prieskonių ar papildomo apdorojimo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos carpaccio su daržovėmis Žingsnis 1
Sudėkite maistą į lėkštę. Ant plačios lėkštės išdėliokite salotų lapus, ant jų išdėliokite brokolių žiedynus ir vištienos carpaccio. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su vištiena lėkštėje. Vištieną ir daržoves tolygiai pabarstykite ant rukolos lapų.

Žingsnis 2

Vištienos carpaccio su daržovėmis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Išspauskite pusės citrinos sultis. Sumaišykite jas su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Užpilkite padažą ant daržovių ir vištienos ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos