Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos carpaccio su daržovėmis
Carpaccio - italų virtuvėje labai plonai supjaustyta žalia mėsa, pagardinta alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais. Tačiau, kaip ir japoniškų suši atveju, rusai pakeitė receptą pagal savo skonį ir dažniau naudoja žalią arba rūkytą mėsą. Plonais griežinėliais supjaustyta žalia rūkyta vištiena dera ir su šviežiomis daržovėmis, ir su aštriu padažu, be to, jai nereikia nereikalingų prieskonių ar papildomo apdorojimo.
Žingsnis 1
Sudėkite maistą į lėkštę. Ant plačios lėkštės išdėliokite salotų lapus, ant jų išdėliokite brokolių žiedynus ir vištienos carpaccio. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su vištiena lėkštėje. Vištieną ir daržoves tolygiai pabarstykite ant rukolos lapų.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Išspauskite pusės citrinos sultis. Sumaišykite jas su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Užpilkite padažą ant daržovių ir vištienos ir patiekite.
Kategorijos