Vištienos dešra su želatina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Vištienos dešra su želatina

Namuose virta vištienos dešra yra sveikas, baltymų turtingas patiekalas. Ją galima patiekti ir su sumuštiniais, ir kaip garnyro priedą. Pagal vištienos dešrelės su želatina receptą gaminimui naudojama vištienos filė. Tačiau galite naudoti ir kitas paukščio dalis. Tokiu atveju dešra išeis riebesnė. Mėsa turi būti šviežia, ne sausa, nelipni ir be dėmių.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos dešra su želatina Žingsnis 1
Mėsą sumaišykite su prieskoniais. Paimkite vištienos filė dubenį, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų, kalendros, paprikos ir džiovintų česnakų. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Žingsnis 2

Vištienos dešra su želatina Žingsnis 2
Į mėsą įmaišykite želatiną. Į dubenį su vištiena ir prieskoniais sudėkite želatiną. Tai darykite dalimis, kiekvieną kartą kruopščiai išmaišydami.

Žingsnis 3

Vištienos dešra su želatina Žingsnis 3
Masę supilkite į formą. Sudėkite mišinį į nedidelę formą, sutankinkite šaukštu ir uždenkite folija. Paimkite didesnę formą ir į ją įdėkite mažąjį indą su mėsa. Tarp jų supilkite vandenį, kad jis siektų beveik iki mažesnės formos vidurio.

Žingsnis 4

Vištienos dešra su želatina Žingsnis 4
Iškepkite dešrą. Pašaukite dizainą į orkaitę 50 minučių. Tada išimkite, nuimkite foliją ir atvėsinkite kambario temperatūroje. Uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 7 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos