Vištienos eskalopė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Vištienos eskalopė

Eskalopė daugiausia gaminama iš kiaulienos ir veršienos, tačiau galima naudoti ir vištienos filė. Primename, kad eskalopas - tai apvalus 1,5-2 cm storio mėsos gabalas, perpjautas skersai pluošto. Vištienos eskalopo privalumas tas, kad jis gana greitai iškepa. Todėl tai puikus sprendimas greitiems pietums ar vakarienei. Produktų rinkinys yra minimalus: mėsa, sviestas ir prieskoniai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.61/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos eskalopė Žingsnis 1
Paruoškite mėsą kepti. Padenkite pjaustymo lentą maistine plėvele, išdėliokite vištienos eskalopą, uždenkite maistine plėvele ir aptepkite plonu sluoksniu. Taip padarykite su visais gabalėliais. Tada apteptą mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 2

Vištienos eskalopė Žingsnis 2
Apkepkite vištienos eskalopus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, sudėkite sviestą ir kepkite viščiukus iš abiejų pusių, kol iškeps, maždaug 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos