Publikavimo data: 2024-06-16
Vištienos filė baltame padaže
Mėgstu nesudėtingus receptus, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti. Vištienos filė baltame padaže yra geriausias to pavyzdys. Šis padažas yra puiki pomidorų padažo alternatyva.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį keptuvėje su šaukštu augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į svogūnus. Kepkite, kol mėsa pabals, tada pasūdykite. Kai pradės bėgti sultys, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 15 min. Tada nuimkite dangtį ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos visas skystis.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tada supilkite pieną. Kai tik mišinys pradės virti, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes.
Žingsnis 4
Įdėkite prieskonių ir žolelių. Palikite patiekalą troškintis po dangčiu dar 5 minutes.
Kategorijos