Vištienos filė baltame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Vištienos filė baltame padaže

Mėgstu nesudėtingus receptus, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti. Vištienos filė baltame padaže yra geriausias to pavyzdys. Šis padažas yra puiki pomidorų padažo alternatyva.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė baltame padaže Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį keptuvėje su šaukštu augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Vištienos filė baltame padaže Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į svogūnus. Kepkite, kol mėsa pabals, tada pasūdykite. Kai pradės bėgti sultys, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 15 min. Tada nuimkite dangtį ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos visas skystis.

Žingsnis 3

Vištienos filė baltame padaže Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tada supilkite pieną. Kai tik mišinys pradės virti, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes.

Žingsnis 4

Vištienos filė baltame padaže Žingsnis 4
Įdėkite prieskonių ir žolelių. Palikite patiekalą troškintis po dangčiu dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos