Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais

Vištienos filė chakhokhbili neabejotinai yra dietinis patiekalas. Nepaisant to, kad patiekalas yra mažai kaloringas, o jo gamyboje naudojami tik sveiki produktai, jis yra sotus, sultingas, aromatingas, o vištienos filė tiesiog tirpsta burnoje. Vištienos filė chakhokhbili yra visavertis patiekalas, nes į jo sudėtį įeina paukštiena ir troškintos daržovės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais Žingsnis 1
Nuplautą ir nusausintą vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais į 6 lygias dalis.

Žingsnis 2

Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais Žingsnis 2
Supjaustytus filė gabalėlius sudėkite į storasienę nepridegančią keptuvę ir kepkite 20 minučių neįpildami augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais Žingsnis 3
Kol vištienos filė kepa, nulupkite svogūną ir supjaustykite jį vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 4

Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais Žingsnis 4
Į keptuvę suberkite svogūnus, įberkite druskos ir kepkite kartu su filė dar 10 minučių, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais Žingsnis 5
Išimkite iš paprikų sėklas ir nulupkite česnakus. Išvirkite pomidorus, nulupkite odelę ir supjaustykite mažais kubeliais. Pusę nuluptos paprikos supjaustykite kubeliais. Česnaką sutarkuokite arba supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 6

Vištienos filė chakhokhbili su pomidorais Žingsnis 6
Sudėkite daržoves į keptuvę, pagal skonį įberkite prieskonių ir 20 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Po 20 minučių patiekalą pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos