Publikavimo data: 2024-03-27
Vištienos filė folijoje
Kartais vištienos filė būna sausa ir tai nėra mėsos kokybė. Tiesiog filė turi būti tinkamai iškepta. Geriausias būdas iškepti tikrai sultingą filė - naudoti foliją. Šiame recepte papasakosime, kaip tinkamai iškepti vištieną naudojant foliją. Vadovaukitės šiuo receptu ir skani vakarienė garantuota!
Žingsnis 1
Vištienos filė lengvai apskrudinkite, patepkite sviestu ir įtrinkite prieskoniais, česnaku, druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Gautą ruošinį uždėkite ant blizgiosios folijos pusės ir suvyniokite į jį vištieną.
Žingsnis 3
Kepkite vištieną 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Iškepusią vištieną supjaustykite iki 1,5 cm storio griežinėliais ir patiekite.
Kategorijos