Vištienos filė folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Vištienos filė folijoje

Kartais vištienos filė būna sausa ir tai nėra mėsos kokybė. Tiesiog filė turi būti tinkamai iškepta. Geriausias būdas iškepti tikrai sultingą filė - naudoti foliją. Šiame recepte papasakosime, kaip tinkamai iškepti vištieną naudojant foliją. Vadovaukitės šiuo receptu ir skani vakarienė garantuota!
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė folijoje Žingsnis 1
Vištienos filė lengvai apskrudinkite, patepkite sviestu ir įtrinkite prieskoniais, česnaku, druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Vištienos filė folijoje Žingsnis 2
Gautą ruošinį uždėkite ant blizgiosios folijos pusės ir suvyniokite į jį vištieną.

Žingsnis 3

Vištienos filė folijoje Žingsnis 3
Kepkite vištieną 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Iškepusią vištieną supjaustykite iki 1,5 cm storio griežinėliais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos