Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos filė garstyčių padaže
Šį puikų ir sveiką mėsos garnyrą lengva paruošti, jis pasižymi ryškiu ir neįprastu skoniu. Naudokite šį receptą, jei norite paruošti skanų patiekalą įdėdami mažiausiai pastangų. Vištienos filė garstyčių padaže turi daug sveikų baltymų, kurie žmogui būtini.
Žingsnis 1
Supilkite aliejų į indą. Supilkite garstyčių miltelius, parako, juodųjų pipirų ir druskos miltelius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Susmulkinkite česnaką ir įmaišykite į marinatą. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Vištienos filė visą paviršių aptepkite marinatu. Suvyniokite marinuotą mėsą į maistinę plėvelę ir palikite maždaug pusvalandžiui.
Žingsnis 3
Išimkite mėsą iš folijos ir gerai ją suvyniokite į foliją. Kepkite filė 180 °C temperatūros orkaitėje apie pusvalandį. Paruoštą mėsą palikite atvėsti ant stalo folijoje jos neatidarydami, kol mėsa atvės. Skani mėsa paruošta. Gero apetito!
Kategorijos