Vištienos filė garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vištienos filė garstyčių padaže

Šį puikų ir sveiką mėsos garnyrą lengva paruošti, jis pasižymi ryškiu ir neįprastu skoniu. Naudokite šį receptą, jei norite paruošti skanų patiekalą įdėdami mažiausiai pastangų. Vištienos filė garstyčių padaže turi daug sveikų baltymų, kurie žmogui būtini.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos filė garstyčių padaže Žingsnis 1
Supilkite aliejų į indą. Supilkite garstyčių miltelius, parako, juodųjų pipirų ir druskos miltelius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Susmulkinkite česnaką ir įmaišykite į marinatą. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Vištienos filė garstyčių padaže Žingsnis 2
Vištienos filė visą paviršių aptepkite marinatu. Suvyniokite marinuotą mėsą į maistinę plėvelę ir palikite maždaug pusvalandžiui.

Žingsnis 3

Vištienos filė garstyčių padaže Žingsnis 3
Išimkite mėsą iš folijos ir gerai ją suvyniokite į foliją. Kepkite filė 180 °C temperatūros orkaitėje apie pusvalandį. Paruoštą mėsą palikite atvėsti ant stalo folijoje jos neatidarydami, kol mėsa atvės. Skani mėsa paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos